Twee handen die allebei een rode hartjeslolly vasthouden

De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan: Valentijnsdag! Het is altijd leuk hier aandacht aan te besteden. Je kunt leuke cadeautjes voor elkaar kopen, maar soms is het leuker om ervaringen met elkaar te delen. Geef je partner daarom eens een uitje cadeau. In dit artikel vind je tips voor de leukste Valentijnsdag uitjes.

Een romantisch diner met een twist

Een romantisch diner is waarschijnlijk een van de eerste dingen waar je aan denkt bij een Valentijnsdag uitje. Het is ook iets wat bijna iedereen wel leuk vindt. Telkens naar hetzelfde restaurant gaan, gaat op een gegeven moment vervelen. Kies eens voor een romantisch diner op een originele locatie. Wat dacht je van een diner in de Euromast? Of op een rondvaartboot? Ga vooral op zoek naar originele plekken om te dineren bij jou in de buurt.

Maak het privé

Op Valentijnsdag wil je met z’n tweeën kunnen genieten. Je wil graag iets buiten de deur doen, maar toch genieten van je privacy. Gelukkig heb je daar opties voor. Zo kun je bijvoorbeeld naar een privé bios, om samen te genieten van een romantische film. Zonder andere gasten die door een belangrijke scène heen praten. Of wat dacht je van een privé wellness? In deze mooie loft kun je met z’n tweeën een paar uur genieten van de rust, een Finse sauna en een whirlpool.

Een donkere achtergrond met op de voorgrond een stapeltje met blokjes chocolade en een paar frambozen

Een leuke workshop

Zijn jij en je partner graag met je handen bezig? Ga samen een leuke workshop doen! Leer om bonbons te maken. Of misschien heb je altijd al een schilderworkshop willen volgen? Zoek iets uit wat bij jullie past. Of ga juist voor iets compleet nieuws wat niemand van jullie verwacht. Een workshop volg je vaak wel samen met andere mensen, je zult dus wat minder privacy hebben. Maar vaak is het wel mogelijk een privé workshop te regelen voor een kleine groep mensen. Maak er dan een dubbeldate van met een bevriend stel. Zo heb je toch een beetje privacy!

Ervaar samen kunst

Of je nu een kunstliefhebber bent of niet, een museum is hartstikke leuk om te bezoeken. Bekijk samen de kunstwerken en bespreek wat je erin ziet. Dit kan serieus maar ook juist grappig. Vind je het saai om maar wat langs schilderijen te lopen? Tegenwoordig zijn er ook plekken met interactieve kunst, zoals bijvoorbeeld Remastered in Rotterdam. Geniet vooral van wat je ziet en maak samen lol.

Een bed waar een bosje roze rozen op ligt.

Een Valentijnsdag overnachting

Mag Valentijnsdag voor jou wel wat langer duren dan een dag? Ga voor een overnachting! Je kunt natuurlijk kiezen voor een luxe hotel of een huisje met bubbelbad. Hartstikke romantisch, maar je kunt ook creatief zijn. Overnacht eens in een watertoren, bosvilla of zelfs een vliegtuig. Op origineelovernachten.nl vind je gemakkelijk een overnachting die bij jullie past.

Dit waren mijn tips. Hopelijk zit er iets voor jullie tussen. Geniet van je Valentijnsdag 2023!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *