Een vaderdag cadeau vinden is niet makkelijk. Zeker als jouw vader lijkt op die van mij. Hij weet nooit wat hij wil hebben en zegt dat we niks hoeven te kopen. Toch is het leuk om je vader te verrassen met een cadeau om je waardering voor hem te laten blijken. Natuurlijk kun je hem gereedschap of een nieuwe gadget geven. Als je vader dat leuk vindt, moet je dat ook zeker blijven doen. Vind je het tijd voor wat anders? Lees dan vooral verder want ik geef je 5 vaderdag tips voor een origineel cadeau.

Origineel vaderdag cadeau: een avontuurlijke ervaring

In bijna alle vaders zit wel iets avontuurlijks verscholen. Haal het avontuurlijke in hem naar boven door hem een unieke ervaring cadeau te doen. Denk aan een ballonvaart, een ritje in een sportauto of een helikoptervlucht. Als je vader een echte daredevil is kun je hem zelfs een parachutesprong of middagje skydiven cadeau geven. Kies iets wat past bij zijn interesses. Ga met hem mee als je het aandurft, zodat je samen een mooie herinnering hebt.

Vaderdag cadeau voor langdurig plezier

Het klinkt misschien lichtelijk ouderwets, maar een abonnement op een tijdschrift of krant kan hartstikke leuk zijn. Misschien heeft je vader al een favoriete krant of tijdschrift. Heeft hij die niet, ga dan op zoek naar een tijdschrift over zijn favoriete hobby. Leest je vader alles digitaal? Tegenwoordig heb je voor veel kranten of tijdschriften ook digitale abonnementen. Zo kun je bij bijvoorbeeld het AD of de Telegraaf de premium artikelen lezen. Dit cadeau is makkelijk aan te passen aan je budget, je kunt vaak kiezen uit verschillende lengtes van een abonnement. Hoe dan ook heeft je vader hier maandenlang plezier van!

Vaderdag tips: leer je vader iets nieuws

Je bent nooit te oud om te leren. Geef je vader de kans iets nieuws te leren door hem een workshop of cursus cadeau te doen. Je kunt dan denken aan een kookcursus, of een slipcursus voor de auto. Maar je hebt heel veel verschillende workshops. Bier brouwen, een cursus voor het bouwen van je eigen meubels, of wat dacht je van een workshop pindakaas maken? Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een workshop van. Ga eens op zoek bij jou in de buurt naar een workshop die aansluit bij de interesses van je vader. Ook dit kun je gezellig samen doen, een mooie herinnering voor jullie samen.

Een gepersonaliseerd cadeau

Je maakt een cadeau helemaal persoonlijk door hem te personaliseren. Tegenwoordig kun je dit met heel veel producten doen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het laten personaliseren. Je ziet dit vaak bij sieraden. Dit is natuurlijk een mooie optie, maar niet elke vader draagt sieraden. Bedenk wat je vader graag doet en kijk of je hiervoor iets kunt personaliseren. Een fles drank, een grillset, een boekenplank, het kan allemaal.

Het beste vaderdag cadeau: een dag quality time

Uiteindelijk is het beste cadeau voor je vader dat je tijd met hem doorbrengt. Deze tip kun je goed combineren met een aantal van de tips hierboven. Ga samen op avontuur, doe samen een cursus. Doe samen activiteiten die je vader leuk vindt. Vissen, wandelen, fietsen, varen. Ga naar een museum waar hij al lang naar toe wil. Bezoek samen een film. Ga samen lekker uit eten, of kook voor je vader. Het leuke van dit cadeau is dat je dit kunt aanpassen naar elk budget. Het is leuk om op stap te gaan, maar een dag quality time kan ook prima thuis. Het gaat erom dat je tijd doorbrengt met je vader en leuke herinneringen maakt.

Verras je vader met een origineel vaderdag cadeau

Dit zijn mijn tips voor een origineel vaderdagcadeau. Hopelijk staat er iets voor je tussen. Verras je vader deze vaderdag met een origineel cadeau. Kies iets wat bij zijn interesses en hobby’s past. Maak er een mooie vaderdag van!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *