Het vinden van het perfecte cadeau kan best een uitdaging zijn. Sommige mensen hebben alles al en als je ze vraagt wat ze willen hebben weten ze het zelf ook niet. Of misschien heb je maar een klein budget. Een cadeau hoeft niet altijd iets serieus en nuttigs te zijn. Het gaat vooral om het gebaar en dat het een glimlach op hun gezicht tovert. Waarom dan niet kiezen voor een grappig cadeau? Maak hen aan het lachen. Wie weet ontketen je wel een jarenlange traditie van goedkope grappige cadeaus over en weer.

Goedkope grappige cadeaus: mok met grappige tekst

Misschien geef je zo wel hun nieuwe favoriete mok cadeau! Als je even zoekt kun je mokken vinden met allerlei grappige teksten. Voor vaders, moeders, vrienden of collega’s. Sommige met grappige uitspraken uit series, anderen met compleet zelf verzonnen teksten. Kies iets uit wat bij jullie humor past. Ook zijn er mokken waarbij de boodschap pas verschijnt als hij warm wordt. Zo blijft je grap geheim tot er uit gedronken wordt.

Telefoonhoesjes als goedkope grappige cadeaus

Ook op een telefoonhoesje kun je gekke teksten of afbeeldingen vinden. Als je weet wat voor model telefoon de ontvanger heeft, kun je een telefoonhoesje cadeau doen. Zoek een hoesje met jullie favoriete meme, een grappig patroon of een afbeelding van jullie favoriete serie of film. Of maak zelf een grappig hoesje. Zet er een zelfgemaakt meme op. Of wat dacht je van een gekke foto van jezelf? Zo draagt diegene je altijd bij zich.

Voor de boekenwurm

Als diegene voor wie het cadeau is graag leest, is een grappig boek een goed idee. Je hebt verschillende boeken met grappige verhalen, illustraties of gewoon een boek vol moppen. Jij weet het beste wat bij hun humor past. Zelf vind ik het boek “All my friends are dead” een aanrader, maar ga vooral zelf op zoek.

Grappige cadeautjes voor 10 euro: gekke sokken

Dit cadeau is ook een beetje nuttig, want je kunt nooit genoeg sokken hebben. Ze raken altijd kwijt in de was. Voeg iets vrolijks toe aan hun collectie sokken door een gek paar cadeau te geven. Zo heb je sokken die lijken op etenswaren, sokken met grappige teksten erop of gekke plaatjes. Voor mannen is een paar sokken die lijken alsof je sokken in slippers draagt erg grappig. Of ga voor een paar sokken die helemaal niet bij elkaar past.

Grappige spelletjes

Spelletjes doe je voor de lol en daarom zijn er veel verschillende humoristische spelletjes te vinden. Vaak zijn dit kaartspelletjes, maar dit hoeft niet. Drankspelletjes zijn ook populair en een leuke optie om cadeau te doen aan vrienden als je regelmatig samen drinkt. Andere spellen die voor een lachbui kunnen zorgen zijn bijvoorbeeld twister, throw throw burrito, cards against humanity en nog vele anderen.

Seksueel getinte grappige cadeaus

Stiekem zijn we van binnen allemaal nog 12. Veel mensen zullen grinniken om seksueel getinte cadeautjes. Een stressbal in de vorm van borsten, chocolaatjes in de vorm van een tepel of een anus, een kamasutra kaartspel. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een seksueel getinte versie van. Als dit helemaal jullie humor is, kun je vast wel iets vinden om cadeau te geven.

Persoonlijke humor

Hebben jullie iets waar jullie altijd grappen over maken? Zoek naar een bijpassend cadeau. Zo is er bijvoorbeeld een borstel speciaal voor kale mannen, een wijnglas die zo groot is als een wijnfles voor de grote drinkers en een zelfroerende mok voor de echt luie mensen. Het is nog leuker als je een inside joke hebt die alleen jullie twee kennen. Het zal de ontvanger dan veel moeite kosten om anderen uit te leggen waarom je dit cadeau geeft.

Dit waren mijn tips voor goedkope grappige cadeaus. Hopelijk heb je er iets aan gehad. Het is belangrijk te onthouden dat humor heel erg subjectief is. Wat jij grappig vindt, hoeft iemand anders niet grappig te vinden. Denk daarom goed na of de ontvanger van het cadeau het ook leuk gaat vinden. Weet je het niet zeker? Dan is het beter om geen risico te nemen. Maar als je wel zeker weet dat diegene er om kan lachen, is met een van deze tips succes gegarandeerd!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *