Valentijnsdag komt er weer aan en het is tijd om te gaan shoppen voor een cadeau. Een valentijnscadeau voor een man is soms lastig te bedenken. Als je ze vraagt wat ze willen hebben, weten ze het vaak zelf niet eens. Daarom zet ik in dit artikel een aantal valentijnscadeaus voor mannen op een rijtje, zodat jij je partner kunt verrassen dit jaar.

Speciale dranken

Alcohol is een cadeau dat het vaak goed doet bij mannen. Ook voor valentijnsdag is het een geschikt cadeau. Bedenk wat hij lekker vindt. Is hij meer van de speciaalbieren? Of toch liever wijn? Een goede fles whiskey? Ga naar een slijterij en stel zelf een pakket samen van zijn favoriete drankjes. Een verrassingspakket met nieuwe drankjes om te proberen is ook een goede optie.

Stijlvolle accessoires

Is je partner heel stijlvol of kan hij nog wel een duwtje in de goede richting gebruiken? Hoe dan ook, stijlvolle accessoires zijn een mooi cadeau om te geven. Wat dacht je van een luxe horloge, een leren portemonnee of gepersonaliseerde manchetknopen? Je kunt hiermee alle kanten op. Ga voor een tijdloze look zodat hij nog jaren van je cadeau kan genieten.

Kookworkshop voor twee

De liefde van de man gaat door de maag zeggen ze altijd. Met een kookworkshop voor twee heb je gelijk een romantische date geregeld voor Valentijnsdag. Verbeter samen jullie kookkunsten, zodat jullie de rest van jullie leven samen van lekker eten kunnen genieten. Wil je jullie culinaire vaardigheden echt naar een hoger niveau tillen? Ga dan voor een kookcursus met meerdere lessen.

Abonnement op zijn favoriete tijdschrift of streamingdienst

Het is altijd look om een cadeau te geven waar iemand langere tijd van kan genieten. Daarom is een abonnement het perfecte valentijnscadeau voor hem. Geef hem een abonnement op zijn favoriete tijdschrift of streamingdienst. Wil hij graag meer lezen? Met Kobo plus heb je toegang tot allerlei e-books en audioboeken. Liever podcasts beluisteren? Met Podimo zit je goed. Je partner zal het hele jaar genieten van een abonnement cadeau.

Adrenaline opzoeken

Wat voor spannends staat er op zijn bucketlist? Skydiven, parachute springen of bungee jumpen misschien? Het antwoord is een ideaal valentijnscadeau voor hem. Als je zijn wens in vervulling laat gaan, zal dit hem nog jaren bijblijven. Bonuspunten als je met hem meegaat. Samen een activiteit doen die veel adrenaline opwekt schijnt ook nog eens goed te zijn voor de liefde. Win-win situatie dus.

Gepersonaliseerde Star Map Poster

Als je partner van sentimentele cadeaus houdt, is een gepersonaliseerde star map poster een leuk idee. Dit is een sterrenkaart op basis van een datum en locatie die je zelf bepaalt. Je kunt dus een star map poster laten maken van een speciaal moment in jullie relatie. Jullie eerste ontmoeting, de eerste zoen of jullie trouwdag. Het is allemaal mogelijk. Zo’n poster staat ook nog eens leuk in zijn of jullie interieur.

Sneaker customization kit

Houdt je partner van sneakers? Dan is een sneaker customization kit een leuk idee. Hiermee kun je zelf je sneakers een make-over geven. Met verf en sjablonen maak je een volledig eigen ontwerp op je sneakers. Zo kan je partner zijn ideale sneakers ontwerpen. Dit is ook een leuke activiteit om samen te doen. Is je partner niet zo creatief? Je kunt ook zelf een paar sneakers voor hem customizen en die cadeau doen.

Luxe scheerabonnement

Iedere man moet zich scheren. Of ze nu een baard laten staan of niet, het is veel werk om bij te houden. Goede producten zijn daarbij essentieel. Gelukkig heb je daar abonnementen voor. Geef je partner een luxe scheerabonnement cadeau met hoge kwaliteit scheermesjes en fijne scheerzeep. Zo krijgt hij periodiek de juiste producten op de mat.

Smart Home Gadgets

Veel mannen houden van gadgets. Zeker als ze dingen inzichtelijk maken of het leven gemakkelijker maken. Een slimme thermostaat, smart lampen of een spraakgestuurde assistent zoals een Google Nest zijn daarom een goed valentijnscadeau voor een man. Deze gadgets zijn handige en leuke toevoegingen aan zijn leefruimte. Als je samenwoont heb je er zelf ook nog profijt van.

Fotoboek

Deze tip is vooral leuk als je al wat langer een relatie hebt. Verzamel jullie mooiste herinneringen in een fotoboek. Leuke vakanties die jullie gehad hebben, foto’s van jullie leukste dates en interessante dagjes weg. Maar ook alledaagse, niet geposeerde kiekjes kunnen hartstikke leuk zijn om in een fotoboek te bewaren. Via sites als Albelli stel je gemakkelijk een fotoboek samen met een paar klikken.

Valentijnscadeau voor een man

Dit waren mijn 10 tips voor een valentijnscadeau voor hem. Hopelijk heb je door dit artikel inspiratie gekregen voor je cadeau. Wil je een leuke date plannen voor Valentijnsdag? De leukste uitjes voor Valentijnsdag vind je hier.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *