Mensen die jarig zijn van 19 februari tot en met 20 maart zijn van het sterrenbeeld Vissen. Een waterteken waarvan gezegd wordt dat ze gevoelig, dromerig en fantasierijk zijn. Wil je een leuk thematisch cadeautje voor een Vissen vinden? Lees dan verder voor mijn tips.

Bron: crystalcave.nl

Een setje geboortestenen

Voor ieder sterrenbeeld is er een bijpassend setje geboortestenen. Het setje geboortestenen voor Vissen bestaat uit een amethistkwarts, fluoriet en regenboog maansteen. Het zou de positieve eigenschappen die bij het sterrenbeeld Vissen horen versterken. Daarnaast zien ze er ook gewoon mooi uit. Leuk om uit te stallen als decoratie, of bij je te dragen voor extra positieve energie.

Bron: liefleven.com

Poster met quote

Woondecoratie kun je bijna iedereen wel blij mee maken. Geef een leuke poster cadeau met een quote voor een Vissen. Je kunt online verschillende quotes vinden, zowel in het Nederlands als het Engels. Kies een mooie quote die je goed bij de persoon vindt passen.

Een mooi boek

Vissen zijn dromerig en fantasierijk. Een mooi boek waar ze bij kunnen wegdromen is dan ook het ideale cadeau. Kies een boek van hun favoriete schrijver of zoek juist naar een nieuw boek wat ze nog niet kennen. Als Vissen zich even in een andere wereld kunnen wanen, is plezier gegarandeerd.

Bron: milestonestudio.nl

Een vissen milestone

Wil je iets stevigers dan een poster? Ga dan voor de Vissen milestone. Dit is een tegel met een opdruk van het sterrenbeeld Vissen. Ze worden met de hand gemaakt. Daardoor is iedere tegel uniek, net als de persoon aan wie je het cadeau doet. Een Vissen milestone is een mooie toevoeging aan hun interieur.

Bron: DawkinsRose op Etsy

Vissen sieraden

Sterrenbeeld sieraden zijn bij veel verschillende winkels te vinden. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Zo is er voor ieder wat wils. Ga je voor een ketting, armband of toch een mooie ring? Kies een sieraad dat bij de jarige past, zodat ze het nog lang met veel plezier zullen dragen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *