Een rapport cadeau is een leuke manier om je kind te belonen. Ze hebben hard hun best gedaan en daar mag best wat tegenover staan. Vooral het laatste rapport is een populair moment om een kind leuke rapport cadeautjes te geven. Met de zomervakantie voor de deur is er niks leukers dan zomerse cadeaus te geven.

Leuke rapport cadeautjes: waterpret

Met het warme weer heb je een manier nodig om af te koelen. Geef het kind een manier om met water te spelen. Een opblaasbaar zwembad, waterpistolen en waterballonnen zorgen allemaal voor waterpret. Of wat dacht je van een watersproeier in de vorm van een inktvis? Voor kleine kinderen is een watertafel een goede optie. Dit is een speelgoedtafel die je vult met water. Er zitten figuurtjes bij waar ze mee kunnen spelen zoals poppetjes of vissen. Plezier gegarandeerd!

Sportief rapport cadeau

Is het kind een echte sportfanaat? Ga dan op zoek naar speelgoed waarmee het kind lekker buiten kan sporten. Een voetbal van hun favoriete voetbalclub, een frisbee of een badmintonset: het kan allemaal. Probeer er achter te komen wat de favoriete sport is van het kind, of iets wat hij of zij graag zou willen uitproberen. Houdt het kind bijvoorbeeld van voetbal, kun je niet alleen denken aan een nieuwe bal maar ook aan doeltjes of pionnetjes waar ze omheen kunnen slalommen.

Laat de creativiteit stromen met deze rapport cadeautjes

Veel kinderen zijn graag creatief bezig. Je kunt ze natuurlijk nieuwe knutselspullen of een setje stiften geven. Daarmee maak je ze vast heel blij. Maar in de zomer is het leuk om het kind te stimuleren buiten creatief te zijn. Geef bijvoorbeeld een mooi setje stoepkrijt cadeau. Of deze combinatie van stoepkrijt en klei. Zo kan het kind de buitenwereld omtoveren tot een waar kunstwerk! Je kunt ook denken aan spulletjes die hij of zij makkelijk mee naar buiten kan nemen, zoals een reissetje waterverf en een mooi boekje met waterverfpapier. Hiermee kan het kind overal gaan schilderen. Er zijn weinig losse onderdelen die je kwijt kunt raken en het is makkelijk om mee te nemen op vakantie.

Rapport cadeau voor de boekenliefhebber

De boekenwurmen onder ons maak je altijd blij met een goed boek. Het leesplezier verplaatsen we gewoon naar buiten, lekker in het zonnetje. Probeer te achterhalen of het kind een boekenserie heeft die hij of zij graag leest, zodat je hun collectie compleet kunt maken. Voor de kinderen die meer van de tijdschriften zijn dan de boeken, is de zomer een goede tijd. Veel kindertijdschriften komen zomers met een speciaal extra dik vakantieboek. Gevuld met spelletjes, verhalen en strips. Ook ideaal om mee te nemen op vakantie. Wil je het kind langer plezier geven? Geef dan een abonnement cadeau, zodat hij of zij het tijdschrift voor een aantal maanden ontvangt.

Plezier voor de hele familie

Als het kind broertjes of zusjes heeft, is het leuk om hem of haar iets te geven waar ze samen mee kunnen spelen. Je hebt verschillende spellen die je buiten kunt spelen. Met een jeu de boules set kan de hele familie samen aan de slag. Of wat dacht je van een ring toss set, waarbij kinderen ringen om een paaltje moeten gooien? Zo heb je verschillende spellen die kinderen samen buiten kunnen spelen. Als je meerdere spellen cadeau geeft, kunnen de kinderen een spellencompetitie houden om te kijken wie de meeste spelletjes kan winnen.

Zomerse rapport cadeaus voor kinderen

Dit waren mijn tips voor een zomers rapport cadeau. Zit er iets tussen voor jouw kind of kleinkind? Voor welk cadeau je ook gaat, het kind zal er blij mee zijn. Probeer rekening te houden met zijn of haar interesses en dan komt het altijd goed. Geniet van je zomer!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *