Het festivalseizoen is in volle gang. Veel mensen vinden het leuk om af en toe een festivalletje mee te pakken. Anderen zijn echte diehards en zijn in de zomer bijna ieder weekend op een ander festival te vinden. Voor mensen die vaak naar festivals gaan is het leuk een festival gerelateerd cadeau te krijgen.

Slim festival cadeau: gehoorbescherming

Het is misschien niet het leukste cadeau, maar wel ontzettend belangrijk: gehoorbescherming. De muziek op festivals staat hard en dat is niet goed voor je oren. Zeker vlakbij het podium is het belangrijk je oren goed te beschermen. Oordoppen raak je gemakkelijk kwijt. Een fervent festivalganger kan altijd een extra paar oordoppen gebruiken. Een perfect cadeau voor een festivalganger dus.

Nuttig cadeau festival: campingspullen

Om maar even bij de nuttige cadeaus te blijven: campingspullen zijn ontzettend handig als de ontvanger naar meerdaagse festivals gaat. Als je een klein budget hebt, kun je bijvoorbeeld denken aan een campingstoeltje of wat simpele kookspulletjes. Met een wat groter budget kun je gaan voor een goede slaapzak of slaapmatje, zodat de weinige uren slaap in ieder geval van goede kwaliteit zijn.

Diehard cadeau festivalganger: een opvouwbare waterfles

Door al dat dansen verbrand je flink wat calorieën en werk je je flink in het zweet. Goed drinken is daarom extra belangrijk. Veel festivals hebben tegenwoordig waterpunten waar je een fles kunt vullen, zodat je geen fortuin hoeft uit te geven aan drinken. Zo’n fles meeslepen terwijl hij leeg is, is best irritant. Gelukkig heb je daar een oplossing voor: een opvouwbare waterfles. Neemt weinig plek in als hij leeg is, zodat jij gewoon lekker kunt dansen.

Mooi festival cadeau: band T-shirt

Bij een festival mag een goede outfit niet ontbreken. Hoewel sommige mensen zeggen dat je geen shirt mag dragen van de band die je gaat bekijken, is dat natuurlijk onzin. Draag lekker waar je zelf zin in hebt. Een shirt van hun favoriete artiest of band is een hartstikke leuk cadeau voor een festivalganger. Andere merchandise kan natuurlijk ook. Of merchandise van hun favoriete festival in plaats van hun favoriete artiesten.

Kleurrijk festival cadeau: festivaloutfits

Outfits verzinnen voor meerdere dagen festival is niet altijd makkelijk. Help een handje door leuke accessoires of outfits cadeau te doen. Het mag vooral lekker kleurrijk en vrolijk zijn. Gekke accessoires die je normaal niet zou dragen. Er kan nooit genoeg glitter op zitten. Vind je het moeilijk om een outfit te shoppen voor een festivalganger, is een cadeaubon misschien een betere optie. Of ga samen een middagje winkelen in een grote stad, zo heb je gelijk wat quality time samen.

Energiek cadeau festival: een powerbank

Tijdens een festival maak je graag veel foto’s en filmpjes. Je wil toch je familie en vrienden op de hoogte houden op social media. Het zijn ook leuke herinneringen om later op terug te kunnen kijken. De batterij van je telefoon gaat alleen zo snel leeg. Een powerbank is daarom het perfecte cadeau. Ga voor goede kwaliteit en eentje die een telefoon meerdere keren kan opladen. Daar zal de festivalganger vast blij mee zijn!

Onmisbaar cadeau festivalganger: geld

Heeft de ontvanger alles al wat ik in dit artikel genoemd heb, dan kun je er altijd nog voor kiezen om geld te geven. Het klinkt saai, maar tijdens een festivalweekend gaat er veel geld doorheen. Consumptiemunten zijn tegenwoordig ontzettend duur en misschien wil je ook nog wat merchandise kopen als aandenken. Een festivalganger zal daarom ontzettend blij zijn met wat extra geld.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *