Het is bijna december. Tijd om af te gaan tellen tot kerst. Dat doe je natuurlijk met een adventskalender. Iedere dag mag je een vakje open maken, in totaal 24 vakjes. De klassieke kalenders met een stukje chocola ken je vast wel, maar tegenwoordig zijn er veel meer opties. Voor iedere interesse en ieder budget is er wel een leuke kalender te vinden. Zie je door de bomen het bos niet meer? In dit artikel geef ik je een paar last minute adventskalender tips.

Koffie of Thee adventskalender

Een simpele kalender waar je bijna iedereen wel blij mee maakt: een kalender met koffie of thee. Er zijn verschillende varianten, maar in de basis zijn ze vrijwel hetzelfde. Achter ieder vakje vind je een ander smaakje thee of koffie. Een fijne start van je dag. Zo heeft Kaffekapslen verschillende kalenders met koffiecapsules voor de Nespresso, Dolce Gusto of Tassimo. Hier betaal je tussen de 5 en 15 euro voor. Hou je meer van thee? Neem dan een Lipton adventskalender of een luxe Pukka kalender bij bol.com. Beiden hebben achter ieder vakje twee theezakjes zitten, zodat je samen met iemand kunt genieten van een lekkere kop thee. Voor de Lipton kalender betaal je 7,50 euro, voor de Pukka kalender 30 euro.

Beauty adventskalenders

Ben je een liefhebber van beautyproducten? Dan heb je keuze genoeg. Of je nu van nagellak houdt, make-up of toch verzorgingsproducten. Zo heb je bijvoorbeeld de Essie kalender voor 45 euro bij Douglas. Deze zit vol met verschillende kleuren nagellak. In de adventskalender van Clinique 24 vakjes met verzorgingsproducten. Ook deze vind je bij Douglas, voor 71 euro. Mannen kunnen kiezen voor de kalender van Sence collection. Deze vind je bij bol.com voor 25 euro en zit vol met cadeautjes om je huid en haar te verzorgen.

Nerdy adventskalenders

Mijn laatste tip is voor mensen die een beetje nerdy zijn. Ook voor nerds en geeks zijn er namelijk hartstikke leuke kalenders te vinden. Voor de Harry Potter fans zijn er verschillende Harry Potter kalenders beschikbaar bij bol.com. Verzamel je Funko Pops? Met een Funko Pop adventskalender kun je snel je collectie uitbreiden met poppetjes van Marvel, Disney of Dragon Ball Z. Ben je meer fan van Lego? Kies dan voor een Lego Star Wars, Lego City of Lego Harry Potter kalender. Al deze kalenders vind je bij bol.com en kosten tussen de 30 en 70 euro.

Dit waren mijn last minute tips. Ik hoop dat je er iets aan hebt. Zit er niks leuks voor je tussen? Rond deze tijd zijn er al een aantal adventskalenders uitverkocht. De eerste kalenders komen jaarlijks in oktober al op de markt. Begin volgend jaar op tijd met zoeken en dan zit er vast iets voor je tussen.

Welke adventskalender ga jij dit jaar uitpakken?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *