Moederdag komt er weer aan! Tijd om je moeder in het zonnetje te zetten. Je wil een cadeau kopen waar je moeder blij van wordt. Het is lastig ieder jaar weer iets nieuws te verzinnen. Ik help je met 5 tips voor originele moederdagcadeaus!

Een gepersonaliseerd sieraad

Wat is er nou origineler dan een gepersonaliseerd cadeau? Een sieraad is een goed idee. Je moeder kan hier lang van genieten. Personaliseer het met bijvoorbeeld de namen van haar kinderen. Zo heeft ze jou en je broers of zussen altijd bij zich. Kies voor een mooie ketting of een stoere armband. Succes verzekerd!

Een dagje ontspanning

Alle moeders kunnen wel een dagje ontspanning gebruiken. Geef haar een dagje spa cadeau, of een fijne massage. Je kunt hier een leuk dagje uit van maken voor jullie tweeën. Of laat je moeder alleen gaan en doe thuis wat klusjes die je moeder normaal gesproken doet. Zo kan ze extra goed ontspannen!

Een fotoboek

Verzamel je leukste herinneringen en bundel het allemaal samen in een fotoboek. Online kun je zelf een fotoboek ontwerpen met je favoriete foto’s. Vaak kun je ook korte beschrijvingen toevoegen. Schrijf er iets bij over de dag dat de foto gemaakt is, zodat je deze leuke herinneringen nooit vergeet. Je moeder zal er vast blij mee zijn!

Een planten- of bloemenabonnement

Moeders maken het graag gezellig in huis. Help haar een handje met een planten- of bloemenabonnement. Met een plantenabonnement krijg je eens in de zoveel tijd een nieuwe plant thuisbezorgd. Er zitten instructies bij hoe je voor de plant moet zorgen. Met een bloemenabonnement krijg je zo vaak als je wilt een bosje bloemen in huis. Zo fleur je zonder moeite je huis op.

Organiseer een picknick

Een moederdagcadeau hoeft niet duur te zijn. Het gaat om het gebaar. Met een klein budget kun je een heerlijke picknick verzorgen. Maak zelf wat lekkere broodjes en andere hapjes. Zoek een fijn plekje in het bos of een mooi grasveld in de buurt. In de achtertuin kan natuurlijk ook. Geniet samen van je heerlijke picknick. Samen tijd besteden is voor je moeder het beste cadeau.

Verwen je moeder met originele moederdagcadeaus

Dit waren mijn tips voor originele moederdagcadeaus. Hopelijk heb ik je wat inspiratie gegeven. Het belangrijkste is dat je je moeder verwent deze moederdag, op welke manier dan ook!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *